Materiale utilizate

Executăm lucrări de foraj pentru puțuri de apă, piloni de susținere și denisipări, pe tubulatură albastră din plastic de cea mai bună calitate, pe diametre de 140 cm, 160 cm, 200 cm și 250 cm, la cele mai avantajoase prețuri.

Lucrările de foraj reprezintă un element important în dinamica unei construcții, sau elementul principal în cazul în care se execută foraje pentru puțuri de apă. În oricare dintre situații, materialele folosite, utilajele cu care se execută forajele pot să facă diferența atât pe perioadă scurtă, respectiv pe durata executării lucrării, cât și pe perioadă lungă de timp, respectiv perioada post-execuție. Utilizarea unor materiale de calitate permit realizarea unei lucrări care să dăinuie în timp, iar utilizarea unor utilaje de o calitate superioară vor permite executarea unor lucrări cu costuri reduse.

Printre materialele cel mai des întâlnite se află bentonita, folosită în prepararea fluidului de foraj și necesară pentru stabilirea vâscozității acestuia. Se obișnuiește în general să fie combinată doar cu apa, dar mai sunt cazuri în care se adaugă și un element de întărire, cum ar fi cimentul. Țeava din PVC și tuburi pline, vârfurile pentru foraj puțuri de apă sunt alte materiale necesare realizării unui foraj de calitate. Tubulatura din PVC este utilizată datorită rezistenței, a diversității mărimilor și a grosimii, capacității de rezistență la coroziune, agenți chimici și acțiuni mecanice. Pietrișul este un alt material necesar în cazul forajelor. Acestea sunt în principal cele mai des întâlnite materiale și cele mai căutate de către companiile de profil.

Foraje puțuri apă

Forajul pentru puțuri de apă nu e un domeniu simplu și nu poate fi realizat de oricine, in orice condiții. Cei ce prestează aceste servicii trebuie sa aibă experiență, pentru a ne garanta calitatea apei potabile și menajere, pe care o consumam zilnic. Apele subterane sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentând resurse importante pentru locuitorii din România si nu numai. Având in vedere bogăția apelor subterane, dar si proprietățile incredibile ale acestor resurse, solicitările pentru foraje puțuri apa se afla într-o continua creștere. Așadar, tipurile de foraje puțuri apa pe care le puteți solicita sunt:
Foraje puțuri apa de adâncime mica;
Foraje puțuri apa de adâncime medie;
Foraje puțuri apa de adâncime mare;

Denisipări Puțuri

Procesul denisipării puțurilor este un alt aspect important de care trebuie sa țineți cont. Sa vedem ce este denisiparea. Reprezintă o operațiune de întreținere a puțului si este obligatorie la anumite perioade de timp, in ciuda faptului ca nu pare absolut necesara. Denisiparea forajului este procedeul prin care se elimina dopul de nisip sau podul de nisip format in foraj de-a lungul timpului. Denisiparea puțului este posibila cu un sistem aer-lift In domeniul forajelor condițiile grele cer specialiști si tehnologie. Exista companii care dispun de utilaje profesionale adecvate pentru deznisipări puțuri si de un personal calificat care asigura realizarea unor lucrări calitative si extrem de eficiente.

Adânciri Puțuri

In condițiile in care va aflați in situația in care sursa de apa deja existenta si-a redus debitul cu care v-ați obișnuit, sau daca necesitățile dumneavoastră la momentul actual implica un debit mai crescut de apa, puteți apela cu încredere la serviciile unei companii specializate in adânciri puțuri deja existente. In general, echipele de profesioniști care se ocupa de foraje puțuri pot executa fără probleme si operațiuni de adânciri puțuri.