Forajul propriu-zis

Executam cu profesionalism foraje pentru puțuri de apa in toată țara.

Pământul pe care călcăm zi de zi este mai mult decât stratul de suprafața vizibil cu ochiul liber, formațiunile geologice fiind diferite de la locație la locație. De aceste aspecte trebuie să ne îngrijim înainte de a începe forarea, de informarea și consilierea clienților noștri.

De aceea am decis să vă prezentăm aici etapele pe care le parcurgem pentru a face un foraj perfect și pentru ca clienții noștri să aibă apa pură de care au nevoie.

Etapele sunt următoarele:

  •  Lucrări premergătoare începerii forării puțului – începem cu transportul și amenajarea instalației, continuăm cu prepararea noroi special pentru foraj.
  •  Forajul propriu-zis – săparea găurii de sondă și pregătirea sistemului de tubare; urmează punerea în producție a forajului, când vom subția fluidul de foraj, până îl înlocuim cu apă și încheiem cu punerea dopului de argilă sau ciment.
  •  Testarea hidro-geologică și calculul parametrilor hidro-geologici plus documentarea tehnică a forajului fiind printre ultimele activități.

În cele trei etape pe care le-am parcurs mai sus, nu am intrat în detalii, ci am încercat să cuprindem în mare activitatea de forare pentru un puț de apă, aceasta fiind mult mai complexă.

Echipa noastră se asigură că veți fi informați corect în orice demers pe care îl facem pentru a da de apă, mai mult vă vom explica în detaliu cum puteți gestiona cu brio mentenanța puțului de apă.

 

LA FORAJUL PUȚURILOR DE APĂ FOLOSIM DOAR TUBURI ALBASTRE

Tuburile albastre sunt fabricate special pentru apă potabilă.

Executăm lucrări de foraj pentru puțuri de apă, piloni de susținere și denisipări, pe tubulatură albastră din plastic de cea mai bună calitate, pe diametre de 140 cm, 160 cm, 200 cm și 250 cm, la cele mai avantajoase prețuri.

Foraje puțuri apă

Forajul pentru puțuri de apă nu e un domeniu simplu și nu poate fi realizat de oricine, in orice condiții. Cei ce prestează aceste servicii trebuie sa aibă experiență, pentru a ne garanta calitatea apei potabile și menajere, pe care o consumam zilnic. Apele subterane sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentând resurse importante pentru locuitorii din România si nu numai. Având in vedere bogăția apelor subterane, dar si proprietățile incredibile ale acestor resurse, solicitările pentru foraje puțuri apa se afla într-o continua creștere. Așadar, tipurile de foraje puțuri apa pe care le puteți solicita sunt:
Foraje puțuri apa de adâncime mica;
Foraje puțuri apa de adâncime medie;
Foraje puțuri apa de adâncime mare;

Denisipări Puțuri

Procesul denisipării puțurilor este un alt aspect important de care trebuie sa țineți cont. Sa vedem ce este denisiparea. Reprezintă o operațiune de întreținere a puțului si este obligatorie la anumite perioade de timp, in ciuda faptului ca nu pare absolut necesara. Denisiparea forajului este procedeul prin care se elimina dopul de nisip sau podul de nisip format in foraj de-a lungul timpului. Denisiparea puțului este posibila cu un sistem aer-lift In domeniul forajelor condițiile grele cer specialiști si tehnologie. Exista companii care dispun de utilaje profesionale adecvate pentru deznisipări puțuri si de un personal calificat care asigura realizarea unor lucrări calitative si extrem de eficiente.

Adânciri Puțuri

In condițiile in care va aflați in situația in care sursa de apa deja existenta si-a redus debitul cu care v-ați obișnuit, sau daca necesitățile dumneavoastră la momentul actual implica un debit mai crescut de apa, puteți apela cu încredere la serviciile unei companii specializate in adânciri puțuri deja existente. In general, echipele de profesioniști care se ocupa de foraje puțuri pot executa fără probleme si operațiuni de adânciri puțuri.